Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 252
-
(2023./2024.) Aditivi u hrani
-
(2023./2024.) Alternativni oblici prehrane
-
(2023./2024.) Ambalaža i pakiranje hrane
-
(2023./2024.) Ambalažni materijali i ambalaža
-
(2023./2024.) Analitička kemija
-
(2023./2024.) Antioksidansi u hrani
-
(2023./2024.) Autohtoni mesni proizvodi
-
(2023./2024.) Autohtoni mliječni proizvodi
-
(2023./2024.) Automatizacija procesa
-
(2023./2024.) Bilanca tvari i energije
-
(2023./2024.) Biljna biologija stresa i biotehnologija
-
(2023./2024.) Bioetika, biološka sigurnost i intelektualno vlasništvo u biotehnologiji
-
(2023./2024.) Biogoriva i biorafinerije
-
(2023./2024.) Biokatalizatori i biotransformacije
-
(2023./2024.) Biokemija
-
(2023./2024.) Biokemija i fiziologija industrijskih mikroorganizama
-
(2023./2024.) Biokemijska analitika u nutricionističkim istraživanjima
-
(2023./2024.) Biologija
-
(2023./2024.) Bioprocesi u zaštiti okoliša
-
(2023./2024.) Bioprocesno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Bioprodukti u održivom razvoju biogospodarstva
-
(2023./2024.) Biotehnologija farmaceutskih proizvoda
-
(2023./2024.) Biotehnološka proizvodnja hrane
-
(2023./2024.) Brze metode u analizi hrane
-
(2023./2024.) Cijeloživotna prehrana
-
(2023./2024.) Četvrta industrijska revolucija i proizvodnja hrane
-
(2023./2024.) Dijetoterapija
-
(2023./2024.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji
-
(2023./2024.) Dodaci prehrani
-
(2023./2024.) Dostignuća u procesima prerade mlijeka
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji mesa i ribe
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji prerade i konzerviranja voća i povrća
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji proizvodnje i prerade brašna
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji slada i piva
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji ulja i masti
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji vina
-
(2023./2024.) Ekologija
-
(2023./2024.) Ekološka proizvodnja i prerada hrane
-
(2023./2024.) Ekološka proizvodnja i prerada hrane
-
(2023./2024.) Ekonomika prehrambene industrije
-
(2023./2024.) Ekstrakcija i izolacija bioaktivnih komponenti
-
(2023./2024.) Elementi strojeva
-
(2023./2024.) Energetska učinkovitost biotehnoloških postrojenja
-
(2023./2024.) Energetska učinkovitost procesa prehrambene industrije
-
(2023./2024.) Energija i okoliš
-
(2023./2024.) Engleski jezik
-
(2023./2024.) Engleski jezik I
-
(2023./2024.) Engleski jezik II
-
(2023./2024.) Etika prehrane u kontekstu održivog razvoja
-
(2023./2024.) Fermentacije na čvrstim nosačima
-
(2023./2024.) Fermentacijske tehnologije
-
(2023./2024.) Fitonutricionizam
-
(2023./2024.) Fizikalna kemija
-
(2023./2024.) Fiziologija probave
-
(2023./2024.) Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane
-
(2023./2024.) Funkcionalna hrana
-
(2023./2024.) Funkcionalna hrana i dodaci prehrani
-
(2023./2024.) Funkcionalna hrana i dodaci prehrani
-
(2023./2024.) Funkcionalna hrana i dodaci prehrani
-
(2023./2024.) Generički postupci u tehnologiji alkoholnih pića
-
(2023./2024.) Higijena i sanitacija
-
(2023./2024.) Industrijska ekologija
-
(2023./2024.) Informatika
-
(2023./2024.) Inovacije i gospodarski rast
-
(2023./2024.) Inovacije u biogospodarstvu
-
(2023./2024.) Inovativne tehnike procesiranja hrane
-
(2023./2024.) Instrumentalne metode I
-
(2023./2024.) Instrumentalne metode II
-
(2023./2024.) Instrumentalne metode u biotehnologiji
-
(2023./2024.) Instrumentalne tehnike u analizi hrane
-
(2023./2024.) Integrativna fiziologija i prehrambena biokemija
-
(2023./2024.) Intelektualno vlasništvo
-
(2023./2024.) Interakcija hrane i gena
-
(2023./2024.) Interakcija hrane i lijekova
-
(2023./2024.) Interakcija hrane i lijekova
-
(2023./2024.) Inženjerska kemija
-
(2023./2024.) Inženjerska matematika
-
(2023./2024.) Inženjerska termodinamika
-
(2023./2024.) Izabrane teme iz kvalitete i sigurnosti hrane
-
(2023./2024.) Izolacijske tehnike i prečišćavanje
-
(2023./2024.) Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu
-
(2023./2024.) Jedinične operacije u procesnom inženjerstvu
-
(2023./2024.) Kemija hrane
-
(2023./2024.) Kemija hrane
-
(2023./2024.) Kemija hrane
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija ulja i masti
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija vina
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija voća i povrća
-
(2023./2024.) Kemijski i biokemijski reaktori
-
(2023./2024.) Klinička prehrana
-
(2023./2024.) Klinička prehrana
-
(2023./2024.) Koncept biorafinerije
-
(2023./2024.) Koncept održivog razvoja
-
(2023./2024.) Konstrukcijski materijali, korozija i zaštita
-
(2023./2024.) Kontrola kakvoće hrane
-
(2023./2024.) Matematika I
-
(2023./2024.) Matematika II
-
(2023./2024.) Metodika znanstvenog rada
-
(2023./2024.) Mikotoksikologija
-
(2023./2024.) Mikrobiologija hrane
-
(2023./2024.) Mikrobiologija hrane
-
(2023./2024.) Mikrobiološki i biokemijski procesi u mljekarstvu
-
(2023./2024.) Mikroreaktori
-
(2023./2024.) Minimalno procesirana hrana
-
(2023./2024.) Minimalno procesirano voće i povrće
-
(2023./2024.) Mjerenje i upravljanje procesima
-
(2023./2024.) Modeliranje i optimiranje prehrane
-
(2023./2024.) Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima
-
(2023./2024.) Modeliranje kinetike specijalnih tehnika sušenja u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
-
(2023./2024.) Modeliranje operacija i procesa
-
(2023./2024.) Napredne tehnike ekstrakcije u prehrambenom inženjerstvu
-
(2023./2024.) Ne destruktivne metode analize procesa i namirnica
-
(2023./2024.) Novi ambalažni materijali
-
(2023./2024.) Nusproizvodi u biotehnološkoj i prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Nutricionist i nove tehnologije
-
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane
-
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane
-
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane
-
(2023./2024.) Nutritivni aspekti razvoja novog proizvoda
-
(2023./2024.) Njemački jezik
-
(2023./2024.) Njemački jezik I
-
(2023./2024.) Njemački jezik II
-
(2023./2024.) Obrada otpadnih voda
-
(2023./2024.) Odabrana poglavlja iz prehrambene epidemiologije
-
(2023./2024.) Odabrane teme iz toksikologije hrane
-
(2023./2024.) Odabrane teme o funkcionalnoj hrani i dodacima prehrani
-
(2023./2024.) Održiva proizvodnja hrane
-
(2023./2024.) Održive energetske tehnologije
-
(2023./2024.) Održivo upravljanje otpadnim vodama industrija i gradova
-
(2023./2024.) Održivo upravljanje vodnim resursima
-
(2023./2024.) Opasnosti vezane uz hranu
-
(2023./2024.) Opća biljna biotehnologija
-
(2023./2024.) Opća i anorganska kemija
-
(2023./2024.) Opća mikrobiologija
-
(2023./2024.) Optimiranje prehrane primjenom računala
-
(2023./2024.) Optimiranje u razvoju i proizvodnji prehrambenih proizvoda
-
(2023./2024.) Optimizacija i projektiranje industrijskih procesa
-
(2023./2024.) Optimizacija i projektiranje prehrambeno-tehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Organska kemija
-
(2023./2024.) Osnove bioprocesnog inženjerstva
-
(2023./2024.) Osnove biotehnologije
-
(2023./2024.) Osnove održivog i kružnog biogospodarstva
-
(2023./2024.) Osnove psihologije i savjetovanja
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije mesa i ribe
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije prerade mlijeka
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije prerade voća i povrća
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije vina i ulja
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije žitarica
-
(2023./2024.) Personalizirana prehrana
-
(2023./2024.) Planiranje eksperimenata i analiza rezultata
-
(2023./2024.) Poduzetništvo u biotehnologiji
-
(2023./2024.) Potrošači i etika u prehrani
-
(2023./2024.) Praktikum iz organske kemije
-
(2023./2024.) Prehrambena biokemija
-
(2023./2024.) Prehrambena epidemiologija
-
(2023./2024.) Prehrambene potrebe tijekom životnog vijeka
-
(2023./2024.) Prehrambeno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Prehrambeno procesno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Prehrana i sport
-
(2023./2024.) Prehrana s aspekta javnog zdravstva
-
(2023./2024.) Prehrana sportaša
-
(2023./2024.) Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane
-
(2023./2024.) Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane
-
(2023./2024.) Prijenos tvari i energije
-
(2023./2024.) Primarna prerada mlijeka i fermentirani mliječni napici
-
(2023./2024.) Primijenjena matematika
-
(2023./2024.) Primijenjena mikrobiologija
-
(2023./2024.) Primjena senzorske analize u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Priprema i provedba projekata
-
(2023./2024.) Prirodni organski spojevi
-
(2023./2024.) Procesi obradbe otpadnih voda
-
(2023./2024.) Procesi pripreme hrane
-
(2023./2024.) Procesi u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Procesno ekološko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Procjena prehrane i epidemiologija
-
(2023./2024.) Procjena prehrane i prehrambenog statusa
-
(2023./2024.) Pročišćavanje proteina
-
(2023./2024.) Projektiranje pogona bioprocesne industrije
-
(2023./2024.) Projektiranje uređaja u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Projektiranje uređaja u procesnoj industriji
-
(2023./2024.) Proteinsko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Proteomika hrane
-
(2023./2024.) Razvoj i dizajniranje ambalaže za novi proizvod
-
(2023./2024.) Razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Redukcijske dijete i prevencija debljine
-
(2023./2024.) Redukcijske i alternativne dijete
-
(2023./2024.) Senzorska karakterizacija novog proizvoda
-
(2023./2024.) Senzorske analize
-
(2023./2024.) Senzorske analize
-
(2023./2024.) Skladištenje žitarica i proizvodnja brašna
-
(2023./2024.) Specifičnosti prehrane u različitim fazama života
-
(2023./2024.) Sport i prehrana
-
(2023./2024.) Statistika
-
(2023./2024.) Strukturna biokemija
-
(2023./2024.) Suvremene tehnologije obrade voda
-
(2023./2024.) Tehnička fizika
-
(2023./2024.) Tehnike imobilizacije enzima
-
(2023./2024.) Tehno-ekonomska procjena i analiza rizika biotehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Tehnologija autohtonih mesnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija jakih alkoholnih pića
-
(2023./2024.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća
-
(2023./2024.) Tehnologija mesa i ribe
-
(2023./2024.) Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija pekarstva
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina animalnog podrijetla
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II
-
(2023./2024.) Tehnologija probiotičkih starter kultura
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje funkcionalnih proizvoda na bazi žitarica
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje tjestenine i keksarskih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija slada i piva
-
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija ulja i masti
-
(2023./2024.) Tehnologija vina
-
(2023./2024.) Tehnologija vode i obrada otpadnih voda
-
(2023./2024.) Tehnološko projektiranje
-
(2023./2024.) Termotehnika
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura I
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura II
-
(2023./2024.) Toksikologija hrane
-
(2023./2024.) Toksikologija radne sredine
-
(2023./2024.) Tradicionalna biotehnologija
-
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane
-
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane
-
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom u laboratoriju
-
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom vode i procesi obradbe vode
-
(2023./2024.) Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane
-
(2023./2024.) Upravljanje kvalitetom u laboratoriju
-
(2023./2024.) Upravljanje otpadnim tvarima prehrambene industrije
-
(2023./2024.) Upravljanje otpadom bioprocesne industrije
-
(2023./2024.) Upravljanje poduzećima
-
(2023./2024.) Upravljanje sigurnošću i kakvoćom hrane
-
(2023./2024.) Uvod u biotehnologiju
-
(2023./2024.) Uvod u inovacije u proizvodnji hrane
-
(2023./2024.) Uvod u znanstvenoistraživački rad
-
(2023./2024.) Začini i aromatsko bilje
-
(2023./2024.) Zbor
-
(2023./2024.) Zelena kemija
-
(2023./2024.) Znanost o prehrani
-
(2023./2024.) Žitarice budućnosti
-
(2023./2024.) Životne navike i zdravlje