Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 27
-
(2023./2024.) Obrada otpadnih voda
-
(2023./2024.) Odabrana poglavlja iz prehrambene epidemiologije
-
(2023./2024.) Odabrane teme iz toksikologije hrane
-
(2023./2024.) Odabrane teme o funkcionalnoj hrani i dodacima prehrani
-
(2023./2024.) Održiva proizvodnja hrane
-
(2023./2024.) Održive energetske tehnologije
-
(2023./2024.) Održivo upravljanje otpadnim vodama industrija i gradova
-
(2023./2024.) Održivo upravljanje vodnim resursima
-
(2023./2024.) Opasnosti vezane uz hranu
-
(2023./2024.) Opća biljna biotehnologija
-
(2023./2024.) Opća i anorganska kemija
-
(2023./2024.) Opća mikrobiologija
-
(2023./2024.) Optimiranje prehrane primjenom računala
-
(2023./2024.) Optimiranje u razvoju i proizvodnji prehrambenih proizvoda
-
(2023./2024.) Optimizacija i projektiranje industrijskih procesa
-
(2023./2024.) Optimizacija i projektiranje prehrambeno-tehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Organska kemija
-
(2023./2024.) Osnove bioprocesnog inženjerstva
-
(2023./2024.) Osnove biotehnologije
-
(2023./2024.) Osnove održivog i kružnog biogospodarstva
-
(2023./2024.) Osnove psihologije i savjetovanja
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije mesa i ribe
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije prerade mlijeka
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije prerade voća i povrća
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije vina i ulja
-
(2023./2024.) Osnove tehnologije žitarica