Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
E-kolegija:: 60
-
(2023./2024.) Table grapes production
-
(2023./2024.) Technology production of cream, butter and dairy-based desserts
-
(2023./2024.) Tehnička fizika u poljoprivredi
-
(2023./2024.) Tehnička fizika u poljoprivredi
-
(2023./2024.) Tehnički aspekti biosustava u ekološkoj održivoj poljoprivredi
-
(2023./2024.) Tehnika proizvodnje hrane za životinje
-
(2023./2024.) Tehnika u hortikulturnoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Tehnika u hortikulturnoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Tehnika u proizvodnji energetskih kultura
-
(2023./2024.) Tehnika u ratarskoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Tehnika u ratarskoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Tehnika u stočarskoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Tehnika u stočarskoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Tehnika u uzgoju povrća i ukrasnog bilja
-
(2023./2024.) Tehnika u voćarstvu i vinogradarstvu
-
(2023./2024.) Tehnike u održivim agroekosustavima
-
(2023./2024.) Tehnike u održivim agroekosustavima
-
(2023./2024.) Tehnologija dorade i skladištenja cvijeća
-
(2023./2024.) Tehnologija i organizacija transportnih sustava u poljoprivredi
-
(2023./2024.) Tehnologija obrade organskog ostatka od voća i povrća
-
(2023./2024.) Tehnologija oprašivanja
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade akvatičnih organizama i mesa divljači
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje grožđa
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje grožđa
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje pjenušavih i desertnih vina
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje rakija od grožđa i drugog voća
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje sladoleda
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata
-
(2023./2024.) Tehnologija uzgoja i čuvanja plodova voćnih vrsta na mediteranskom području
-
(2023./2024.) Tehnologija vina
-
(2023./2024.) Tehnologije i tehnički procesi u proizvodnji mlijeka i mesa
-
(2023./2024.) Tehnološka obilježja oranične proizvodnje i procjena štete od divljači
-
(2023./2024.) Tehnološka obilježja vinogradarske proizvodnje i procjena štete od divljači
-
(2023./2024.) Tehnološka obilježja voćarske proizvodnje i procjena štete od divljači
-
(2023./2024.) Tehnološki čimbenici proizvodnje ljekovitog bilja
-
(2023./2024.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina
-
(2023./2024.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina
-
(2023./2024.) Temelji uzgoja bilja
-
(2023./2024.) Temelji uzgoja bilja
-
(2023./2024.) Temelji voćarstva
-
(2023./2024.) Tendencije u suvremenoj krajobraznoj arhitekturi
-
(2023./2024.) Teorija krajobraza i krajobraznog planiranja
-
(2023./2024.) Teorija krajobraznog oblikovanja
-
(2023./2024.) Teorija kulturnog krajobraza
-
(2023./2024.) Teorija troškova
-
(2023./2024.) Teorija zaštitnog planiranja
-
(2023./2024.) Teorijske osnove krajobrazne arhitekture
-
(2023./2024.) Tipologija krajobraza
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura 1
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura 2
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura 3
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura 4
-
(2023./2024.) Toplinski obrađeni mesni proizvodi
-
(2023./2024.) Trajnice u sustavu gradskog zelenila
-
(2023./2024.) Transport u poljoprivredi
-
(2023./2024.) Transport u poljoprivredi
-
(2023./2024.) Travnjaštvo
-
(2023./2024.) Tretmani voća poslije berbe
-
(2023./2024.) Tržište u agrobiznisu
-
(2023./2024.) Tržište u agrobiznisu