Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
E-kolegija:: 113
-
(2020./2021.) Parkovna dendrologija 1
-
(2020./2021.) Parkovna dendrologija 1
-
(2020./2021.) Parkovna dendrologija 2
-
(2020./2021.) Parkovna dendrologija 2
-
(2020./2021.) Parkovna dendrologija 2
-
(2020./2021.) Pčelarstvo
-
(2020./2021.) Pedologija
-
(2020./2021.) Pedologija
-
(2020./2021.) Pedologija krajobraza
-
(2020./2021.) Pedologija krajobraza
-
(2020./2021.) Pig breeding
-
(2020./2021.) Pisanje i izlaganje znanstvenog rada
-
(2020./2021.) Planiranje tehnike u podrumarstvu
-
(2020./2021.) Plan sadnje i primjena bilja u krajobraznom oblikovanju
-
(2020./2021.) Plant Biotechnology
-
(2020./2021.) Plant ecophysiology
-
(2020./2021.) Planting plan and plant use in landscape design
-
(2020./2021.) Plant Pathogens
-
(2020./2021.) Plant pest management
-
(2020./2021.) Plivanje
-
(2020./2021.) Plivanje
-
(2020./2021.) Poljoprivreda, gospodarski rast i razvitak
-
(2020./2021.) Poljoprivreda i okoliš
-
(2020./2021.) Poljoprivreda i okoliš
-
(2020./2021.) Poljoprivreda i okoliš
-
(2020./2021.) Poljoprivreda, turizam i ekonomski razvoj
-
(2020./2021.) Poljoprivredna entomologija
-
(2020./2021.) Poljoprivredna entomologija
-
(2020./2021.) Poljoprivredna fitocenologija
-
(2020./2021.) Poljoprivredna zoologija
-
(2020./2021.) Poljoprivredne melioracije
-
(2020./2021.) Poljoprivredne melioracije
-
(2020./2021.) Poljoprivredno inženjerstvo
-
(2020./2021.) Poljoprivredno savjetodavstvo i komunikacije
-
(2020./2021.) Poljoprivredno savjetodavstvo u fitomedicini
-
(2020./2021.) Pomology 1
-
(2020./2021.) Pomology 1
-
(2020./2021.) Pomotehnika i kvaliteta ploda
-
(2020./2021.) Ponašanje i dobrobit životinja za proizvodnju mesa
-
(2020./2021.) Ponašanje potrošača i marketinška istraživanja na tržištu hrane
-
(2020./2021.) Ponašanje potrošača na tržištima hrane
-
(2020./2021.) Populacijska genetika
-
(2020./2021.) Populacijska genetika u oplemenjivanju bilja
-
(2020./2021.) Populacijska i kvantitativna genetika u oplemenjivanju bilja
-
(2020./2021.) Populacijska i kvantitativna genetika u životinja
-
(2020./2021.) Posliježetvena tehnologija
-
(2020./2021.) Posliježetvena tehnologija
-
(2020./2021.) Poslovna statistika 1
-
(2020./2021.) Poslovna statistika 1
-
(2020./2021.) Poslovna statistika II
-
(2020./2021.) Postanak tla
-
(2020./2021.) Postharvest technologies of fruit crops
-
(2020./2021.) Post Harvest Technology
-
(2020./2021.) Post Harvest Technology
-
(2020./2021.) Povećanje boniteta lovišta uzgojem krmnih kultura
-
(2020./2021.) Povijest poljoprivrede
-
(2020./2021.) Povijest poljoprivrede
-
(2020./2021.) Precision sheep and goats nutrition
-
(2020./2021.) Precizna hranidba ovaca i koza
-
(2020./2021.) Precizna poljoprivreda
-
(2020./2021.) Predikatna, pjenušava i specijalna vina
-
(2020./2021.) Predikatna, pjenušava i specijalna vina
-
(2020./2021.) Predivo bilje
-
(2020./2021.) Prerada mesa na OPG-u
-
(2020./2021.) Prerada mlijeka na OPG-u
-
(2020./2021.) Prerada mlijeka na OPG-u
-
(2020./2021.) Prerada voća i povrća
-
(2020./2021.) Prerada voća i povrća
-
(2020./2021.) Prikupljanje i dobavni sustavi ostataka ratarske i voćarske proizvodnje
-
(2020./2021.) Primijenjena analiza podataka
-
(2020./2021.) Primijenjena analiza prostornih podataka u R-u
-
(2020./2021.) Primijenjena herbologija
-
(2020./2021.) Primijenjena herbologija
-
(2020./2021.) Primijenjena herbologija
-
(2020./2021.) Primijenjena mikrobiologija u poljoprivredi
-
(2020./2021.) Primijenjena multivarijatna analiza
-
(2020./2021.) Primijenjena vegetacijska ekologija
-
(2020./2021.) Primijenjene matematičke metode
-
(2020./2021.) Primijenjene tehnologije uzgoja voća
-
(2020./2021.) Primjena fermentiranog ostatka nakon proizvodnje bioplina kao gnojiva
-
(2020./2021.) Primjena ishrane bilja u hortikulturi i krajobraznoj arhitekturi
-
(2020./2021.) Primjena marketinga i inovacije u agrobiznisu
-
(2020./2021.) Primjena suvremene tehnike u uzgoju i berbi voća i grožđa
-
(2020./2021.) Primjena ukrasnog bilja
-
(2020./2021.) Primjena ukrasnog bilja
-
(2020./2021.) Primjenjena entomologija
-
(2020./2021.) Primjenjivost obnovljivih izvora energije u poljoprivredi
-
(2020./2021.) Principi fiziologije bilja
-
(2020./2021.) Principi fiziologije bilja
-
(2020./2021.) Principi i metode determinacije biljaka
-
(2020./2021.) Principi i perspektive ishrane u hortikulturi
-
(2020./2021.) Priroda i svojstva tla
-
(2020./2021.) Prirodni neprijatelji i načela biološkog suzbijanja
-
(2020./2021.) Prognoza zakorovljenosti
-
(2020./2021.) Programiranje i projektiranje sustava navodnjavanja
-
(2020./2021.) Programiranje u programima SAS i R
-
(2020./2021.) Proizvodni procesi u posliježetvenoj tehnologiji
-
(2020./2021.) Proizvodnja biogoriva iz akvakulture i ribarstva
-
(2020./2021.) Proizvodnja i prerada jestivih i ljekovitih gljiva
-
(2020./2021.) Proizvodnja i prerada ljekovitih i aromatičnih kultura
-
(2020./2021.) Proizvodnja jagodastog voća
-
(2020./2021.) Proizvodnja kravljeg mlijeka
-
(2020./2021.) Proizvodnja mlijeka i mesa kopitara
-
(2020./2021.) Proizvodnja ovčjeg i kozjeg mlijeka
-
(2020./2021.) Proizvodnja povrća
-
(2020./2021.) Proizvodnja povrća
-
(2020./2021.) Proizvodnja sjemena povrća
-
(2020./2021.) Proizvodnja stolnog grožđa
-
(2020./2021.) Proizvodnja vune i krzna
-
(2020./2021.) Project Management and Projects in Agribusiness
-
(2020./2021.) Projektni menadžment energetskih kultura i gospodarenja otpadom u poljoprivredi
-
(2020./2021.) Projektni menadžment i projekti u agrobiznisu
-
(2020./2021.) Psihologija ekološki održivog ponašanja