Aspira, Visoka škola za menadžment i dizajn
E-kolegija:: 184
-
(2022./2023.) Basics of International Tourism
-
(2022./2023.) Business Communication in the International Market
-
(2022./2023.) Business english III sport
-
(2022./2023.) Business English III (T)
-
(2022./2023.) Business English I sport
-
(2022./2023.) Business English I (T)
-
(2022./2023.) Business Statistics
-
(2022./2023.) CMS sustavi
-
(2022./2023.) Computer Science (T)
-
(2022./2023.) Controlling in Sports Organizations
-
(2022./2023.) Croatian Language I
-
(2022./2023.) Croatian Language III
-
(2022./2023.) Culinary Workshops
-
(2022./2023.) Development of Destination Management Organizations (DMO&DMK)
-
(2022./2023.) Dizajn korisničkog sučelja (UI/UX design)
-
(2022./2023.) Engleski jezik u turizmu I
-
(2022./2023.) Engleski jezik u turizmu III
-
(2022./2023.) English in Tourism I
-
(2022./2023.) English in Tourism III
-
(2022./2023.) EU Market, Institutions and Projects
-
(2022./2023.) Financijski menadžment
-
(2022./2023.) Financijski menadžment (ZG)
-
(2022./2023.) Food and Beverage Management (HM)
-
(2022./2023.) Formalne metode specifikacije
-
(2022./2023.) Front Office and Guest Relations Management (HM)
-
(2022./2023.) Global Economy and Tourism
-
(2022./2023.) Globalna ekonomija i turizam
-
(2022./2023.) History of sport
-
(2022./2023.) Human Resource Management
-
(2022./2023.) Human Resource Management (T)
-
(2022./2023.) Human Resources Management Strategy
-
(2022./2023.) Informatika
-
(2022./2023.) Informatika (T)
-
(2022./2023.) Informatika (ZG)
-
(2022./2023.) International Corporative Law and the Acquis communautaire of EU
-
(2022./2023.) International Destination Management Companies
-
(2022./2023.) International Gastronomy Management and Food and Beverage Technology
-
(2022./2023.) International Hotel Management (HM)
-
(2022./2023.) International Trade Law
-
(2022./2023.) Internet marketing
-
(2022./2023.) Internet Marketing
-
(2022./2023.) Internet marketing (ZG)
-
(2022./2023.) Introduction to Italian
-
(2022./2023.) Istraživanje tržišta u sportskom menadžmentu
-
(2022./2023.) Kinesiological Recreation
-
(2022./2023.) Kineziološka rekreacija
-
(2022./2023.) Kitchen Management
-
(2022./2023.) Kuhinje svijeta i eno-gastronomski trendovi
-
(2022./2023.) Kuhinje svijeta i eno-gastronomski trendovi (ZG)
-
(2022./2023.) Kuhinjski menadžment
-
(2022./2023.) Kuhinjski menadžment (ZG)
-
(2022./2023.) Leadership Skills and Communication Management
-
(2022./2023.) Management of Sports Facilities and Events
-
(2022./2023.) Managerial Accounting
-
(2022./2023.) Marketing Management
-
(2022./2023.) Marketing menadžment
-
(2022./2023.) Market Research in Sports Management
-
(2022./2023.) Matematika
-
(2022./2023.) Međunaordni menadžment gastronomije i tehnologije hrane i pića
-
(2022./2023.) Međunarodne destinacijske menadžment kompanije
-
(2022./2023.) Međunarodne destinacijske menadžment kompanije (ZG)
-
(2022./2023.) Međunarodni hotelski menadžment
-
(2022./2023.) Međunarodni hotelski menadžment (ZG)
-
(2022./2023.) Međunarodni menadžment gastronomije i tehnologije hrane i pića (ZG)
-
(2022./2023.) Međunarodno korporativno pravo i pravne stečevine EU
-
(2022./2023.) Međunarodno trgovačko pravo
-
(2022./2023.) Međunarodno trgovačko pravo (ZG)
-
(2022./2023.) Menadžersko računovodstvo
-
(2022./2023.) Menadžment ljudskih resursa
-
(2022./2023.) Menadžment ljudskih resursa
-
(2022./2023.) Menadžment ljudskih resursa (ZG)
-
(2022./2023.) Menadžment manifestacija
-
(2022./2023.) Menadžment odjela hrane i pića
-
(2022./2023.) Menadžment odjela hrane i pića (ZG)
-
(2022./2023.) Menadžment projekata
-
(2022./2023.) Menadžment sporta u turizmu
-
(2022./2023.) Menadžment sportskih objekata i manifestacija
-
(2022./2023.) Nautical Tourism
-
(2022./2023.) Nautički turizam
-
(2022./2023.) Nautički turizam (ZG)
-
(2022./2023.) Nutricionizam
-
(2022./2023.) Nutricionizam (ZG)
-
(2022./2023.) Nutrition Course
-
(2022./2023.) Objektno-orijentirano programiranje
-
(2022./2023.) Odnosi s javnošću u sportu
-
(2022./2023.) Održivi razvoj destinacija
-
(2022./2023.) Održivi razvoj i transformativni turizam budućnosti
-
(2022./2023.) Održivi razvoj i transformativni turizam budućnosti (ZG)
-
(2022./2023.) Osnove ekonomije
-
(2022./2023.) Osnove ekonomije (T)
-
(2022./2023.) Osnove ekonomije (ZG)
-
(2022./2023.) Osnove elektrotehnike i digitalnih sklopova
-
(2022./2023.) Osnove kineziologije
-
(2022./2023.) Osnove međunarodnog turizma
-
(2022./2023.) Osnove međunarodnog turizma (ZG)
-
(2022./2023.) Osnove prava s trgovačkim pravom
-
(2022./2023.) Osnove programiranja
-
(2022./2023.) Osnove računovodstva
-
(2022./2023.) Osnove računovodstva (T)
-
(2022./2023.) Osnove računovodstva (ZG)
-
(2022./2023.) Osnove web programiranja
-
(2022./2023.) Pastry and Bakery
-
(2022./2023.) Physical Education I
-
(2022./2023.) Physical Education III
-
(2022./2023.) Poslovna statistika
-
(2022./2023.) Poslovna statistika (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovni engleski jezik I
-
(2022./2023.) Poslovni engleski jezik III
-
(2022./2023.) Poslovni engleski jezik III (T)
-
(2022./2023.) Poslovni engleski jezik III (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovni engleski jezik I (T)
-
(2022./2023.) Poslovni engleski jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovni francuski jezik I
-
(2022./2023.) Poslovni francuski jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovni njemački jezik I
-
(2022./2023.) Poslovni njemački jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovni talijanski jezik I
-
(2022./2023.) Poslovni talijanski jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovno komuniciranje
-
(2022./2023.) Poslovno komuniciranje na međunarodnom tržištu
-
(2022./2023.) Poslovno komuniciranje na međunarodnom tržištu (ZG)
-
(2022./2023.) Poslovno komuniciranje (R)
-
(2022./2023.) Povijest sporta
-
(2022./2023.) Principles of Accounting
-
(2022./2023.) Principles of Accounting (T)
-
(2022./2023.) Principles Of Kinesiology
-
(2022./2023.) Principles of Law with Trade Law
-
(2022./2023.) Prodaja i recepcijsko poslovanje
-
(2022./2023.) Prodaja i recepcijsko poslovanje (ZG)
-
(2022./2023.) Professional Workshops I
-
(2022./2023.) Professional Workshops III
-
(2022./2023.) Programiranje mobilnih aplikacija
-
(2022./2023.) Programiranje u .NET okolini
-
(2022./2023.) Projektiranje informacijskih sustava
-
(2022./2023.) Računalne mreže i mrežne usluge
-
(2022./2023.) Računalni engleski jezik I
-
(2022./2023.) Radionica u praktikumu
-
(2022./2023.) Radionica u praktikumu (ZG)
-
(2022./2023.) Razvoj destinacijskih menadžment organizacija
-
(2022./2023.) Razvoj destinacijskih menadžment organizacija (ZG)
-
(2022./2023.) Restaurants and Contemporary Serving Techniques
-
(2022./2023.) Restoraterstvo i suvremene tehnike posluživanja
-
(2022./2023.) Restoraterstvo i suvremene tehnike posluživanja (ZG)
-
(2022./2023.) Safety and Sanitary Control of Food and Beverages
-
(2022./2023.) Sales And Front Office Operations
-
(2022./2023.) Sigurnost informacijskih sustava
-
(2022./2023.) Sigurnost i sanitarna ispravnost hrane i pića
-
(2022./2023.) Sigurnost i sanitarna ispravnost hrane i pića (ZG)
-
(2022./2023.) Slastičarstvo i pekarstvo
-
(2022./2023.) Slastičarstvo i pekarstvo (ZG)
-
(2022./2023.) Sommelierstvo i poslovanje bara
-
(2022./2023.) Sommelierstvo i poslovanje bara (ZG)
-
(2022./2023.) Sportska medicina
-
(2022./2023.) Sportska statistika
-
(2022./2023.) Sportski marketing
-
(2022./2023.) Sportski menadžment II
-
(2022./2023.) Sports Management II
-
(2022./2023.) Sports Marketing
-
(2022./2023.) Sports Medicine
-
(2022./2023.) Sports Statistics
-
(2022./2023.) Strategic Management
-
(2022./2023.) Strateški menadžment (T)
-
(2022./2023.) Stručna praksa III (ZG)
-
(2022./2023.) Stručna praksa II (ZG)
-
(2022./2023.) Stručna praksa I (ZG)
-
(2022./2023.) Stručne radionice I
-
(2022./2023.) Stručne radionice III
-
(2022./2023.) Sustainable Destination Development (DMC & DMO)
-
(2022./2023.) Sustainable Development and Transformative Tourism of the Future
-
(2022./2023.) Tjelesna i zdravstvena kultura I
-
(2022./2023.) Tjelesna i zdravstvena kultura III
-
(2022./2023.) Tjelesna i zdravstvena kultura III (ZG)
-
(2022./2023.) Tjelesna i zdravstvena kultura I (ZG)
-
(2022./2023.) Upravljanje prihodima (Revenue Management) (HM)
-
(2022./2023.) Upravljanje recepcijom i odnosima s gostima (HM)
-
(2022./2023.) Uvod u francuski jezik I
-
(2022./2023.) Uvod u francuski jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Uvod u ICT i primjenu računala
-
(2022./2023.) Uvod u njemački jezik I
-
(2022./2023.) Uvod u njemački jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Uvod u talijanski jezik I
-
(2022./2023.) Uvod u talijanski jezik I (ZG)
-
(2022./2023.) Vještine vođenja i komunikacijski menadžment
-
(2022./2023.) World Cuisines and Contemporary Gastro-oenological Trends