Sveučilište Sjever, Odjel za prehrambenu tehnologiju
E-kolegija:: 19
-
(2020./2021.) Ambalaža i pakiranje prehrambenih proizvoda
-
(2020./2021.) Engleski jezik I
-
(2020./2021.) Engleski jezik II
-
(2020./2021.) Fizika
-
(2020./2021.) Informatika
-
(2020./2021.) Matematika
-
(2020./2021.) Opća i analitička kemija
-
(2020./2021.) Osnove biokemije
-
(2020./2021.) Osnove biologije
-
(2020./2021.) Osnove ekonomije
-
(2020./2021.) Osnove nutricionizma
-
(2020./2021.) Osnove projektiranja
-
(2020./2021.) Osnove statistike
-
(2020./2021.) Osnove strojarstva
-
(2020./2021.) Poduzetništvo
-
(2020./2021.) Prehrambena mikrobiologija
-
(2020./2021.) Računovodstvo
-
(2020./2021.) Sirovine u prehrambenoj industriji
-
(2020./2021.) Uvod u marketing