Pretraži

E-kolegije
Nastavnike

Filtriraj


Akademska godina


Izbornik

Ime
Rajka
Prezime
Božanić

Naziv kolegija
(2021./2022.) Ekološka proizvodnja hrane Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Osnove prehrambenih tehnologija (N) Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Osnove prehrambenih tehnologija (PT) Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Principi ekološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Proizvodnja hrane - integrirani pristup Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Sirovine prehrambene industrije Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Sirovine prehrambene industrije (N) Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Tehnologija fermentiranih mliječnih napitaka, sireva i sirutkinih proteina Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Uvod u diplomski rad Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet