Pretraži

E-kolegije
Nastavnike

Filtriraj


Akademska godina


Izbornik

Ime
Branka
Prezime
Levaj

Naziv kolegija
(2021./2022.) Ekološka proizvodnja hrane Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Minimalno procesiranje voća i povrća Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Osnove prehrambenih tehnologija (N) Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Osnove prehrambenih tehnologija (PT) Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Osvježavajuća bezalkoholna pića Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Proizvodnja hrane - integrirani pristup Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Stručna praksa Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Tehnologija proizvoda od voća i povrća Sveučilište Sjever, Odjel za prehrambenu tehnologiju
(2021./2022.) Tehnologija proizvoda od voća i povrća Sveučilište Sjever, Odjel za prehrambenu tehnologiju
(2021./2022.) Tehnologije u preradi voća i povrća Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Uvod u diplomski rad Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
(2021./2022.) Začinsko i aromatsko bilje Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet