Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 32
-
(2023./2024.) Tehnička fizika
-
(2023./2024.) Tehnike imobilizacije enzima
-
(2023./2024.) Tehno-ekonomska procjena i analiza rizika biotehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Tehnologija autohtonih mesnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija jakih alkoholnih pića
-
(2023./2024.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća
-
(2023./2024.) Tehnologija mesa i ribe
-
(2023./2024.) Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija pekarstva
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina animalnog podrijetla
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I
-
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II
-
(2023./2024.) Tehnologija probiotičkih starter kultura
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje funkcionalnih proizvoda na bazi žitarica
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
-
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje tjestenine i keksarskih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija slada i piva
-
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Tehnologija ulja i masti
-
(2023./2024.) Tehnologija vina
-
(2023./2024.) Tehnologija vode i obrada otpadnih voda
-
(2023./2024.) Tehnološko projektiranje
-
(2023./2024.) Termotehnika
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura I
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura II
-
(2023./2024.) Toksikologija hrane
-
(2023./2024.) Toksikologija radne sredine
-
(2023./2024.) Tradicionalna biotehnologija