Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 35
-
(2023./2024.) Personalizirana prehrana
-
(2023./2024.) Planiranje eksperimenata i analiza rezultata
-
(2023./2024.) Poduzetništvo u biotehnologiji
-
(2023./2024.) Potrošači i etika u prehrani
-
(2023./2024.) Praktikum iz organske kemije
-
(2023./2024.) Prehrambena biokemija
-
(2023./2024.) Prehrambena epidemiologija
-
(2023./2024.) Prehrambene potrebe tijekom životnog vijeka
-
(2023./2024.) Prehrambeno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Prehrambeno procesno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo
-
(2023./2024.) Prehrana i sport
-
(2023./2024.) Prehrana s aspekta javnog zdravstva
-
(2023./2024.) Prehrana sportaša
-
(2023./2024.) Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane
-
(2023./2024.) Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane
-
(2023./2024.) Prijenos tvari i energije
-
(2023./2024.) Primarna prerada mlijeka i fermentirani mliječni napici
-
(2023./2024.) Primijenjena matematika
-
(2023./2024.) Primijenjena mikrobiologija
-
(2023./2024.) Primjena senzorske analize u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Priprema i provedba projekata
-
(2023./2024.) Prirodni organski spojevi
-
(2023./2024.) Procesi obradbe otpadnih voda
-
(2023./2024.) Procesi pripreme hrane
-
(2023./2024.) Procesi u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Procesno ekološko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Procjena prehrane i epidemiologija
-
(2023./2024.) Procjena prehrane i prehrambenog statusa
-
(2023./2024.) Pročišćavanje proteina
-
(2023./2024.) Projektiranje pogona bioprocesne industrije
-
(2023./2024.) Projektiranje uređaja u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Projektiranje uređaja u procesnoj industriji
-
(2023./2024.) Proteinsko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Proteomika hrane