Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 12
-
(2023./2024.) Napredne tehnike ekstrakcije u prehrambenom inženjerstvu
-
(2023./2024.) Ne destruktivne metode analize procesa i namirnica
-
(2023./2024.) Novi ambalažni materijali
-
(2023./2024.) Nusproizvodi u biotehnološkoj i prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Nutricionist i nove tehnologije
-
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane
-
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane
-
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane
-
(2023./2024.) Nutritivni aspekti razvoja novog proizvoda
-
(2023./2024.) Njemački jezik
-
(2023./2024.) Njemački jezik I
-
(2023./2024.) Njemački jezik II