Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 12
-
(2023./2024.) Dijetoterapija
-
(2023./2024.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji
-
(2023./2024.) Dodaci prehrani
-
(2023./2024.) Dostignuća u procesima prerade mlijeka
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji mesa i ribe
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji prerade i konzerviranja voća i povrća
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji proizvodnje i prerade brašna
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji slada i piva
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji ulja i masti
-
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji vina