Pretraži

E-kolegije
Nastavnike

Filtriraj


Akademska godina


Izbornik

Ime
Drago
Prezime
Šubarić

Naziv kolegija
(2023./2024.) Aditivi u hrani Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Higijena i sanitacija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Inovativne tehnike procesiranja hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Nusproizvodi u biotehnološkoj i prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Osnove tehnologije ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Poznavanje prehrambene robe Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru
(2023./2024.) Prehrambeno inženjerstvo Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Prehrambeno procesno inženjerstvo Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Referada Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
(2023./2024.) REGIONALNE HRVATSKE KUHINJE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
(2023./2024.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Zbornica Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi