Sveučilište u Splitu, Studij Hotelijerstvo i gastronomija
E-kolegija:: 61
-
(2023./2024.) Analiza i praćenje emitivnih turističkih tržišta
-
(2023./2024.) Analiza poslovanja hotelskih poduzeća
-
(2023./2024.) Animacija u hotelijerstvu
-
(2023./2024.) Djelotvorna komunikacija
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci I
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci I
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci II
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci II.
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci III
-
(2023./2024.) Enologija i sommelierstvo
-
(2023./2024.) Etika u hotelijerstvu i gastronomiji
-
(2023./2024.) Gastronomija i specijalizirana turistička ponuda
-
(2023./2024.) Gastronomska kultura Mediterana
-
(2023./2024.) Higijena i sanitacija
-
(2023./2024.) Hrana i nutricionizam
-
(2023./2024.) Informacijske tehnologije
-
(2023./2024.) Informacijski sustavi u hotelijerstvu i gastronomiji
-
(2023./2024.) Istraživanje tržišta u hotelijerstvu i gastronomiji
-
(2023./2024.) Kemija hrane i kuhanja
-
(2023./2024.) Komunikologija
-
(2023./2024.) Koncepti pripreme hrane u hotelijerstvu
-
(2023./2024.) Marketing u hotelijerstvu i gastronomiji
-
(2023./2024.) Mediteranska hrana i prehrana
-
(2023./2024.) Menadžment ljudskih resursa
-
(2023./2024.) Metodologija zanstvenog istraživanja
-
(2023./2024.) Novi mediji u turizmu
-
(2023./2024.) Njemački jezik u struci I
-
(2023./2024.) Njemački jezik u struci I.
-
(2023./2024.) Njemački jezik u struci II.
-
(2023./2024.) Obiteljski biznis u hotelijerstvu i gastronomiji
-
(2023./2024.) Osnove gastronomije
-
(2023./2024.) Osnove hotelijerstva
-
(2023./2024.) Osnove mikroekonomije
-
(2023./2024.) Porezno i korporacijsko pravo u turizmu
-
(2023./2024.) Poslovanje hotelskog odjela smještaja
-
(2023./2024.) Poslovanje odjela hrane i pića
-
(2023./2024.) Poslovna matematika
-
(2023./2024.) Poslovna statistika
-
(2023./2024.) Poslovne financije
-
(2023./2024.) Pravo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu
-
(2023./2024.) Prirodni resursi i turizam
-
(2023./2024.) Računovodstvo
-
(2023./2024.) Senzorska analiza hrane i pića II
-
(2023./2024.) Sigurnost turističke destinacije
-
(2023./2024.) Stručna praksa III
-
(2023./2024.) Suvremene tendencije u prehrani
-
(2023./2024.) Talijanski jezik u struci I
-
(2023./2024.) Talijanski jezik u struci I.
-
(2023./2024.) Talijanski jezik u struci II.
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura I.
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura II.
-
(2023./2024.) Turistička geografija
-
(2023./2024.) Upravljanje gostoprimstvom i događajima
-
(2023./2024.) Upravljanje hotelom, odmaralištem i zdravilištem
-
(2023./2024.) Upravljanje markom u turizmu
-
(2023./2024.) Upravljanje odjelom domaćinstva
-
(2023./2024.) Upravljanje odnosima s javnošću u turizmu
-
(2023./2024.) Upravljanje prihodima u hotelskom poslovanju
-
(2023./2024.) Upravljanje zdravstvenim turizmom
-
(2023./2024.) Vina svijeta
-
(2023./2024.) Wellness i Spa