Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegija:: 19
-
(2023./2024.) Industrijska ekologija
-
(2023./2024.) Informatika
-
(2023./2024.) Inovacije i gospodarski rast
-
(2023./2024.) Inovacije u biogospodarstvu
-
(2023./2024.) Inovativne tehnike procesiranja hrane
-
(2023./2024.) Instrumentalne metode I
-
(2023./2024.) Instrumentalne metode II
-
(2023./2024.) Instrumentalne metode u biotehnologiji
-
(2023./2024.) Instrumentalne tehnike u analizi hrane
-
(2023./2024.) Integrativna fiziologija i prehrambena biokemija
-
(2023./2024.) Intelektualno vlasništvo
-
(2023./2024.) Interakcija hrane i gena
-
(2023./2024.) Interakcija hrane i lijekova
-
(2023./2024.) Interakcija hrane i lijekova
-
(2023./2024.) Inženjerska kemija
-
(2023./2024.) Inženjerska matematika
-
(2023./2024.) Inženjerska termodinamika
-
(2023./2024.) Izabrane teme iz kvalitete i sigurnosti hrane
-
(2023./2024.) Izolacijske tehnike i prečišćavanje