Pretraži

E-kolegije
Nastavnike

Filtriraj


Akademska godina


Izbornik

Ime
Đurđica
Prezime
Ačkar

Naziv kolegija
(2023./2024.) Aditivi u hrani Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Higijena i sanitacija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Metodika znanstvenog rada Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Osnove tehnologije ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Uvod u inovacije u proizvodnji hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
(2023./2024.) Uvod u znanstvenoistraživački rad Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet