Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Olivera
Prezime
Koprivnjak
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 44

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Tehnologija i kontrola kakvoće hrane biljnog podrijetla Sveučilište u Rijeci
(2024./2025.) Štetne tvari u hrani Sveučilište u Rijeci
(2024./2025.) Tehnologija i kontrola kakvoće hrane životinjskog podrijetla Sveučilište u Rijeci
(2024./2025.) Sustavi sigurnosti hrane Sveučilište u Rijeci
(2024./2025.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2023./2024.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2023./2024.) Sustavi sigurnosti hrane Sveučilište u Rijeci
(2023./2024.) Tehnologija i kontrola kakvoće hrane biljnog podrijetla Sveučilište u Rijeci
(2023./2024.) Tehnologija i kontrola kakvoće hrane životinjskog podrijetla Sveučilište u Rijeci
(2023./2024.) Štetne tvari u hrani Sveučilište u Rijeci
(2023./2024.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2022./2023.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2022./2023.) Tehnologija i kontrola kakvoće hrane biljnog podrijetla Sveučilište u Rijeci
(2022./2023.) Sustavi sigurnosti hrane Sveučilište u Rijeci
(2022./2023.) Štetne tvari u hrani Sveučilište u Rijeci
(2022./2023.) Tehnologija i kontrola kakvoće hrane životinjskog podrijetla Sveučilište u Rijeci
(2022./2023.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Rijeci
(2021./2022.) Sustavi sigurnosti hrane Sveučilište u Rijeci