Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Rajka
Prezime
Božanić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 138

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Fakultetsko vijeće Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tradicionalno sirarstvo - proizvodnja i kvaliteta Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnologija sladoleda i mliječnih deserata Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove tehnologije mesa, ribe, mlijeka i lipida Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove prehrambenih tehnologija Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Principi ekološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Alternativni i analogni mliječni proizvodi Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Uvod u prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Sirovine prehrambene industrije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Sirovine prehrambene industrije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove ekološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu