Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Karla
Prezime
Hanousek Čiča
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 47

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Principi biotehnološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Proizvodnja jakih alkoholnih pića Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Tehnologija alkohola i kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Instrumentalna analiza Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Tehnologija alkohola i kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Principi biotehnološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Tehnologija alkohola i kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Instrumentalna analiza Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Proizvodnja jakih alkoholnih pića Sveučilište u Zagrebu
(2020./2021.) Principi biotehnološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2020./2021.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca Sveučilište u Zagrebu
(2020./2021.) Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla Sveučilište u Zagrebu