Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Kata
Prezime
Galić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 72

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Nove tehnike obrade hrane Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Selected topics in food packaging Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Pakiranje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Nove tehnike obrade hrane Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Pakiranje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Selected topics in food packaging Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Ambalažni materijali i metode pakiranja hrane Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Trajnost upakiranih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu