Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Sandra
Prezime
Voća
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 83

Naziv kolegija Visoko učilište
(2025./2026.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Dorada hortikulturnih sirovina za dekorativnu primjenu Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Non-invasive methods of agricultural products processing Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Neinvazivne metode u preradi poljoprivrednih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Određivanje biološki aktivnih komponenti u poljoprivrednim proizvodima Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Dorada i prerada mediteranskih voćnih, povrtnih i ljekovitih vrsta Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Tehnologija obrade organskog ostatka od voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Dorada hortikulturnih sirovina za dekorativnu primjenu Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Određivanje biološki aktivnih komponenti u poljoprivrednim proizvodima Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Non-invasive methods of agricultural products processing Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Neinvazivne metode u preradi poljoprivrednih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Dorada i prerada mediteranskih voćnih, povrtnih i ljekovitih vrsta Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Neinvazivne metode u preradi poljoprivrednih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Dorada hortikulturnih sirovina za dekorativnu primjenu Sveučilište u Zagrebu