Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Tibor
Prezime
Janči
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 61

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Kemija i tehnologija mesa i ribe Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Stručna praksa Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Uvod u diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Kemija i tehnologija mesa i ribe Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Uvod u diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Kemija i tehnologija mesa i ribe Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Znanost i tehnologija peradi i jaja Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Higijena i sanitacija Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Kemija i tehnologija mesa i ribe Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu