Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Sanja
Prezime
Vidaček Filipec
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 131

Naziv kolegija Visoko učilište
(2025./2026.) Tehnologije u preradi ribe i školjki Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Kemija i tehnologija mesa i ribe Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Stručna praksa Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Osnove tehnologije mesa, ribe, mlijeka i lipida Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Prerada hrane iz mora Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Osnove prehrambenih tehnologija Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Sirovine prehrambene industrije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Fakultetsko vijeće Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija mesa i ribe Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji Sveučilište u Zagrebu