Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Mario
Prezime
Ščetar
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 87

Naziv kolegija Visoko učilište
(2025./2026.) Ambalažni materijali i metode pakiranja hrane Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Trajnost upakiranih proizvoda (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Nove tehnike obrade hrane Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Trajnost upakiranih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Zakonska regulativa u proizvodnji hrane Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Čuvanje i rukovanje upakiranom hranom Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Pakiranje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Čuvanje i rukovanje upakiranom hranom Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Sigurnost upakirane hrane Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Pakiranje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Trajnost upakiranih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 Sveučilište u Zagrebu
(2025./2026.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Fakultetsko vijeće Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Referada Sveučilište u Zagrebu