Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Jana
Prezime
Šic Žlabur
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 67

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Održivi pristupi upravljanja poljoprivredno-eneretskim sustavima Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnologija obrade organskog ostatka od voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Metode vrednovanja nutritivnih karakteristika voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Neinvazivne metode u preradi poljoprivrednih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Funkcionalna vrijednost mediteranskih sirovina i proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Fiziološki procesi ubranog voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Non-invasive methods of agricultural products processing Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Neinvazivne metode u preradi poljoprivrednih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Funkcionalna vrijednost mediteranskih sirovina i proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Neinvazivne metode u preradi poljoprivrednih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Tehnologija obrade organskog ostatka od voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina Sveučilište u Zagrebu