Loading...
Skočite na glavni sadržaj
Katalog e-kolegija ustanova u sustavu visokog obrazovanja RH
HRV
ENG
Prijava
Odjava
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
IZBORNIK
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
Nastavnik
search
search
Nastavnik
Filteri
Sva visoka učilišta
Sva visoka učilišta
Sve vrste studija
Sve akademske godine
2024./2025.
2023./2024.
2022./2023.
2021./2022.
2020./2021.
2019./2020.
2018./2019.
2017./2018.
2016./2017.
2015./2016.
2014./2015.
Filtriraj
Početna
Nastavnici
Svjetlana Škrabal
Ime
Svjetlana
Prezime
Škrabal
E-kolegiji
Broj e-kolegija: 31
Prethodna
1
2
Sljedeća
Naziv kolegija
Visoko učilište
(2024./2025.) UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) GASTRONOMIJA II
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) STRUČNA PRAKSA
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Referada
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Zbornica
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) GASTRONOMIJA II
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) GASTRONOMIJA II
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) STRUČNA PRAKSA II
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku