Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Ana
Prezime
Bucić-Kojić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 55

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Priprema i provedba projekata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Koncept održivog razvoja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Inovacije u biogospodarstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Bioprodukti u održivom razvoju biogospodarstva Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Napredne tehnike ekstrakcije u prehrambenom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Modeliranje kinetike specijalnih tehnika sušenja u prehrambeno-procesnom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Konstrukcijski materijali, korozija i zaštita Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Jedinične operacije u procesnom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Fermentacije na čvrstim nosačima Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Biogoriva i biorafinerije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Prijenos tvari i energije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Biogoriva i biorafinerije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Fermentacije na čvrstim nosačima Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Konstrukcijski materijali, korozija i zaštita Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Jedinične operacije u procesnom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Modeliranje kinetike specijalnih tehnika sušenja u prehrambeno-procesnom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Napredne tehnike ekstrakcije u prehrambenom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku