Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Ivana
Prezime
Ivić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 24

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku