Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Anita
Prezime
Pichler
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 51

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Prehrambeno procesno inženjerstvo Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Dostignuća u tehnologiji vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija i tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kemija i tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Mikrobiologija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Novi ambalažni materijali Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Prehrambeno procesno inženjerstvo Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Osnove tehnologije vina i ulja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Procesi u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija vina Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku