Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Blanka
Prezime
Bilić Rajs
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 19

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom u laboratoriju Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Instrumentalne metode I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kontrola kakvoće hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Osnove tehnologije prerade voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Kontrola kakvoće hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Instrumentalne metode I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Instrumentalne metode I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Kontrola kakvoće hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Osnove tehnologije prerade voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Instrumentalne metode I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Kontrola kakvoće hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku