Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Ivana
Prezime
Flanjak
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 56

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Instrumentalne metode I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Senzorska karakterizacija novog proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Izabrane teme iz kvalitete i sigurnosti hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Upravljanje kvalitetom u laboratoriju Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Primjena senzorske analize u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Instrumentalne tehnike u analizi hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Upravljanje kakvoćom u laboratoriju Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kontrola kakvoće hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Higijena i sanitacija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Senzorske analize Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Upravljanje kakvoćom u laboratoriju Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Instrumentalne metode I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku