Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Ante
Prezime
Lončarić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 22

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Generički postupci u tehnologiji alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija jakih alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija jakih alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Generički postupci u tehnologiji alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija jakih alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Tehnologija jakih alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) POZNAVANJE I PROIZVODNJA VINA, PIVA I JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Tehnologija jakih alkoholnih pića Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2020./2021.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Procesi pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Minimalno procesirana hrana Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2019./2020.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku