Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Mirela
Prezime
Kopjar
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 46

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Nutricionist i nove tehnologije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Začini i aromatsko bilje Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Procesi pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Začini i aromatsko bilje Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Nutricionist i nove tehnologije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Kemija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Kemija i tehnologija voća i povrća Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku