Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Drago
Prezime
Šubarić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 85

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Inovativne tehnike procesiranja hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Prehrambeno procesno inženjerstvo Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Aditivi u hrani Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Prehrambeno inženjerstvo Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Nusproizvodi u biotehnološkoj i prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Osnove tehnologije ugljikohidrata Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Higijena i sanitacija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Poznavanje prehrambene robe Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru
(2023./2024.) Referada Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Zbornica Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) REGIONALNE HRVATSKE KUHINJE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku