Loading...
Skočite na glavni sadržaj
Katalog e-kolegija ustanova u sustavu visokog obrazovanja RH
HRV
ENG
Prijava
Odjava
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
IZBORNIK
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
Nastavnik
search
search
Nastavnik
Filteri
Sva visoka učilišta
Sva visoka učilišta
Sve vrste studija
Sve akademske godine
2024./2025.
2023./2024.
2022./2023.
2021./2022.
2020./2021.
2019./2020.
2018./2019.
2017./2018.
2016./2017.
2015./2016.
2014./2015.
Filtriraj
Početna
Nastavnici
Jurislav Babić
Ime
Jurislav
Prezime
Babić
E-kolegiji
Broj e-kolegija: 67
Prethodna
1
2
3
4
Sljedeća
Naziv kolegija
Visoko učilište
(2024./2025.) Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Aditivi u hrani
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Upravljanje poduzećima
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija ugljikohidrata
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Poduzetništvo u biotehnologiji
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Osnove tehnologije ugljikohidrata
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Dobra higijenska praksa u bioprocesnoj industriji
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Poduzetništvo u biotehnologiji
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Upravljanje poduzećima
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Aditivi u hrani
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku