Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Stela
Prezime
Jokić
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 49

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Tehnološko projektiranje Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Projektiranje uređaja u procesnoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Projektiranje uređaja u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Optimizacija i projektiranje industrijskih procesa Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Optimiranje u razvoju i proizvodnji prehrambenih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Optimizacija i projektiranje prehrambeno-tehnoloških procesa Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Napredne tehnike ekstrakcije u prehrambenom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Uvod u znanstvenoistraživački rad Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Ekstrakcija i izolacija bioaktivnih komponenti Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Biotehnologija farmaceutskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Biotehnologija farmaceutskih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Ekstrakcija i izolacija bioaktivnih komponenti Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Projektiranje uređaja u prehrambenoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnološko projektiranje Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Uvod u znanstvenoistraživački rad Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Optimizacija i projektiranje industrijskih procesa Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Projektiranje uređaja u procesnoj industriji Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Napredne tehnike ekstrakcije u prehrambenom inženjerstvu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Optimizacija i projektiranje prehrambeno-tehnoloških procesa Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Optimiranje u razvoju i proizvodnji prehrambenih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku