Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Krešimir
Prezime
Mastanjević
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 35

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Autohtoni mesni proizvodi Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Dostignuća u tehnologiji mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija autohtonih mesnih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Ekonomika prehrambene industrije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Osnove tehnologije mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Tehnologija prerade sirovina animalnog podrijetla Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Ekonomika prehrambene industrije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Osnove tehnologije mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija prerade sirovina animalnog podrijetla Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Autohtoni mesni proizvodi Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Dostignuća u tehnologiji mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Tehnologija autohtonih mesnih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Autohtoni mesni proizvodi Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Tehnologija mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Dostignuća u tehnologiji mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Tehnologija autohtonih mesnih proizvoda Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Ekonomika prehrambene industrije Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2021./2022.) Osnove tehnologije mesa i ribe Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku