Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Tomislav
Prezime
Klapec
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 79

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Opasnosti vezane uz hranu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Fiziologija probave Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Prehrambena biokemija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Toksikologija radne sredine Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Alternativni oblici prehrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Interakcija hrane i lijekova Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Odabrane teme iz toksikologije hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Redukcijske dijete i prevencija debljine Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Etika prehrane u kontekstu održivog razvoja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Integrativna fiziologija i prehrambena biokemija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Interakcija hrane i lijekova Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Redukcijske i alternativne dijete Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Toksikologija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Toksikologija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Opasnosti vezane uz hranu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2022./2023.) Fiziologija probave Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku