Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Tomislav
Prezime
Klapec
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 96

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Redukcijske i alternativne dijete Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Interakcija hrane i lijekova Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Integrativna fiziologija i prehrambena biokemija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Etika prehrane u kontekstu održivog razvoja Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Redukcijske dijete i prevencija debljine Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Odabrane teme iz toksikologije hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Interakcija hrane i lijekova Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Alternativni oblici prehrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Toksikologija radne sredine Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Prehrambena biokemija Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Opasnosti vezane uz hranu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Fiziologija probave Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Toksikologija hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) Humana mikrobiota kao novi organ Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Opasnosti vezane uz hranu Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Nutricionistički aspekti pripreme hrane Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Fiziologija probave Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku