Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Bojana
Prezime
Voučko
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 89

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) Fakultetsko vijeće Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambeni aditivi Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku) Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija žitarica Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Diplomski rad Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove tehnologija žitarica, ugljikohidrata i konditorskih proizvoda Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove prehrambenih tehnologija Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnologija hrane za posebne prehrambene potrebe Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Principi ekološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnologije proizvodnje snack proizvoda i žitarica za doručak Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Praksa i završni rad Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove prehrambenih tehnologija namirnica biljnog podrijetla Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove ekološke proizvodnje hrane Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Ekstruzija u prehrambenoj industriji Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Kemija i tehnologija žitarica Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Uvod u diplomski rad Sveučilište u Zagrebu