Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Nadica
Prezime
Dobričević
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 49

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Dorada i prerada mediteranskih povrtnih i aromatično-ljekovitih vrsta Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Fiziološki procesi ubranog voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Metode vrednovanja nutritivnih karakteristika voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Dorada i prerada mediteranskih povrtnih i aromatično-ljekovitih vrsta Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Fiziološki procesi ubranog voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Metode vrednovanja nutritivnih karakteristika voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Dorada i prerada mediteranskih povrtnih i aromatično-ljekovitih vrsta Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Fiziološki procesi ubranog voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Metode vrednovanja nutritivnih karakteristika voća, povrća i prerađevina Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Prerada voća i povrća Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Završni rad - Poljoprivredna tehnika Sveučilište u Zagrebu