Loading...
Skočite na glavni sadržaj
Katalog e-kolegija ustanova u sustavu visokog obrazovanja RH
HRV
ENG
Prijava
Odjava
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
IZBORNIK
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
Nastavnik
search
search
Nastavnik
Filteri
Sva visoka učilišta
Sva visoka učilišta
Sve vrste studija
Sve akademske godine
2024./2025.
2023./2024.
2022./2023.
2021./2022.
2020./2021.
2019./2020.
2018./2019.
2017./2018.
2016./2017.
2015./2016.
2014./2015.
Filtriraj
Početna
Nastavnici
Nives Marušić Radovčić
Ime
Nives
Prezime
Marušić Radovčić
E-kolegiji
Broj e-kolegija: 71
Prethodna
1
2
3
4
Sljedeća
Naziv kolegija
Visoko učilište
(2024./2025.) Fakultetsko vijeće
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Referada
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambeni aditivi
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija mesa i ribe
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Diplomski rad
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Uvod u prehrambene tehnologije
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove tehnologije mesa, ribe, mlijeka i lipida
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Osnove prehrambenih tehnologija
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Tehnologija mesa peradi i jaja
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Higijena i sanitacija
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Znanost i tehnologija peradi i jaja
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Proizvodnja i kvaliteta pršuta
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Praksa i završni rad
Sveučilište u Zagrebu
(2024./2025.) Kemija i tehnologija mesa i ribe
Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Referada
Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji
Sveučilište u Zagrebu