Loading...
Skočite na glavni sadržaj
Katalog e-kolegija ustanova u sustavu visokog obrazovanja RH
HRV
ENG
Prijava
Odjava
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
IZBORNIK
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
Nastavnik
search
search
Nastavnik
Filteri
Sva visoka učilišta
Sva visoka učilišta
Sve vrste studija
Sve akademske godine
2024./2025.
2023./2024.
2022./2023.
2021./2022.
2020./2021.
2019./2020.
2018./2019.
2017./2018.
2016./2017.
2015./2016.
2014./2015.
Filtriraj
Početna
Nastavnici
Danijela Skroza
Ime
Danijela
Prezime
Skroza
E-kolegiji
Broj e-kolegija: 41
Prethodna
1
2
3
Sljedeća
Naziv kolegija
Visoko učilište
(2024./2025.) Nove tehnike konzerviranja hrane
Sveučilište u Splitu
(2024./2025.) Uvod u prehrambene tehnologije
Sveučilište u Splitu
(2024./2025.) Tehnologija obrade voća i povrća
Sveučilište u Splitu
(2024./2025.) Procesi u prehrambenoj industriji
Sveučilište u Splitu
(2024./2025.) Mikrobiologija hrane
Sveučilište u Splitu
(2024./2025.) Kemija hrane
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Nove tehnike konzerviranja hrane
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Kemija hrane
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Mikrobiologija hrane
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Procesi u prehrambenoj industriji
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Tehnologija obrade voća i povrća
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Tehnologija proizvoda od grožđa
Sveučilište u Splitu
(2023./2024.) Uvod u prehrambene tehnologije
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Mikrobiologija hrane
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Tehnologija obrade voća i povrća
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Kemija hrane
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Procesi u prehrambenoj industriji
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Uvod u prehrambene tehnologije
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Nove tehnike konzerviranja hrane
Sveučilište u Splitu
(2022./2023.) Koncepti pripreme hrane u hotelijerstvu
Sveučilište u Splitu