Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Valentina
Prezime
Obradović
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 46

Naziv kolegija Visoko učilište
(2024./2025.) KEMIJA HRANE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) GASTRONOMIJA I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) PRERADA VOĆA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) PRERADA VOĆA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) PREHRANA POSEBNIH SKUPINA POTROŠAČA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) INTERNACIONALNE KUHINJE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) STRUČNA PRAKSA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) INTERNACIONALNE KUHINJE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2024./2025.) ENOGASTRONOMIJA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) PRERADA VOĆA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) PRERADA VOĆA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Referada Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) Zbornica Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) GASTRONOMIJA I Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) GASTRONOMIJA I KULTURA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) INTERNACIONALNE KUHINJE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) KEMIJA HRANE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) PREHRANA POSEBNIH SKUPINA POTROŠAČA Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) TRENDOVI U PREHRANI Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
(2023./2024.) INTERNACIONALNE KUHINJE Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku