Skočite na glavni sadržaj

Filteri


Ime
Iva
Prezime
Dolenčić Špehar
E-kolegiji

Broj e-kolegija: 23

Naziv kolegija Visoko učilište
(2023./2024.) Referada Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Biokemija i tehnologija zrenja sireva Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Fermentirana mlijeka Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Mljekarska mikrobiologija Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Technology production of cream, butter and dairy-based desserts Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata Sveučilište u Zagrebu
(2023./2024.) Mlijeko i mliječni proizvodi Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Fermentirana mlijeka Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Mljekarska mikrobiologija Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Proizvodnja mlijeka i mesa kopitara Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Biokemija i tehnologija zrenja sireva Sveučilište u Zagrebu
(2022./2023.) Technology production of cream, butter and dairy-based desserts Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Fermentirana mlijeka Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Mljekarska mikrobiologija Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Proizvodnja mlijeka i mesa kopitara Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Technology production of cream, butter and dairy-based desserts Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata Sveučilište u Zagrebu
(2021./2022.) Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata Sveučilište u Zagrebu