Loading...
Skočite na glavni sadržaj
Katalog e-kolegija ustanova u sustavu visokog obrazovanja RH
HRV
ENG
Prijava
Odjava
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
IZBORNIK
Početna
Popis e-kolegija
Visoka učilišta
Izvještaji
Statistika
E-kolegij
search
search
Pretraži e-kolegije
Pretraži nastavnike
E-kolegij
Filteri
Sva visoka učilišta
Sva visoka učilišta
Sve vrste studija
Sve akademske godine
Filtriraj
Početna
Visoka učilišta
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet
E-kolegiji
Nutricionistički aspekti pripreme hrane
Naziv kolegija
Nutricionistički aspekti pripreme hrane
Sastavnica visokog učilišta
Prehrambeno-tehnološki fakultet
Vrsta studija
Vrsta studija nije upisana
Visoko učilište
Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku
ECTS bodovi
0
Jezik kolegija
hr
Nositelji kolegija
Ime i prezime
Bojan Šarkanj
Izvođači kolegija
Ime i prezime
URL
https://moodle.srce.hr/2022-2023/course/view.php?id=146662
Sustav za e-učenje
Sveučilišni sustav za e-učenje Merlin, Srce