Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
E-kolegija:: 26
-
(2023./2024.) Pakiranje hrane
-
(2023./2024.) Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku)
-
(2023./2024.) Peptidni mimetici i pseudopeptidi
-
(2023./2024.) Potrošač, hrana i prehrana
-
(2023./2024.) Prehrambena epidemiologija
-
(2023./2024.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla
-
(2023./2024.) Prehrambeni aditivi
-
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1
-
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2
-
(2023./2024.) Primijenjena instrumentalna analiza
-
(2023./2024.) Primjena spektroskopskih metoda u karakterizaciji bioaktivnih spojeva
-
(2023./2024.) Principi biotehnološke proizvodnje hrane
-
(2023./2024.) Priprava kiralnih spojeva katalizirana lipazama
-
(2023./2024.) Probiotici i starter kulture
-
(2023./2024.) Procesi konzerviranja hrane
-
(2023./2024.) Procesi prerade maslina
-
(2023./2024.) Procesi pripreme hrane
-
(2023./2024.) Procesi pripreme hrane
-
(2023./2024.) Pročišćavanje i karakterizacija proteina
-
(2023./2024.) Programiranje u bioinformatici
-
(2023./2024.) Proizvodnja bioplina iz obnovljivih sirovina
-
(2023./2024.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca
-
(2023./2024.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca
-
(2023./2024.) Proizvodnja terapeutskih proteina
-
(2023./2024.) Projektiranje biotehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Proteinsko inženjerstvo