Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
E-kolegija:: 15
-
(2023./2024.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane
-
(2023./2024.) Opća kemija (N)
-
(2023./2024.) Opća kemija (PT/BT)
-
(2023./2024.) Osnove bioorganometalne kemije
-
(2023./2024.) Osnove dijetoterapije
-
(2023./2024.) Osnove fiziologije čovjeka
-
(2023./2024.) Osnove informatike
-
(2023./2024.) Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani
-
(2023./2024.) Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani (predmet na engleskom jeziku)
-
(2023./2024.) Osnove prehrambenih tehnologija
-
(2023./2024.) Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode
-
(2023./2024.) Osnove tehnologija žitarica, ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Osnove tkivnog inženjerstva
-
(2023./2024.) Osnove toksikologije
-
(2023./2024.) Osnovni principi pravilne prehrane