Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
E-kolegija:: 147
-
(2023./2024.) Analitička kemija
-
(2023./2024.) Analitika hrane
-
(2023./2024.) Analitika prehrambenih proizvoda
-
(2023./2024.) Bakteriologija
-
(2023./2024.) Bijela biotehnologija
-
(2023./2024.) Biokemija 1
-
(2023./2024.) Biokemijsko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Biologija
-
(2023./2024.) Biološka razgradnja organskih spojeva
-
(2023./2024.) Biotehnologija 1
-
(2023./2024.) Biotehnologija 3
-
(2023./2024.) Biotehnologija 4
-
(2023./2024.) Biotehnologija u zaštiti okoliša
-
(2023./2024.) Biotehnološka proizvodnja octa
-
(2023./2024.) Biotransformacije
-
(2023./2024.) Dijetetika i prehrana u pedijatriji
-
(2023./2024.) Diplomski rad
-
(2023./2024.) Dodaci prehrani
-
(2023./2024.) Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci 1
-
(2023./2024.) Engleski jezik u struci 2
-
(2023./2024.) Enteralna i parenteralna prehrana
-
(2023./2024.) Fakultetsko vijeće
-
(2023./2024.) Fenomeni prijelaza
-
(2023./2024.) Fizika
-
(2023./2024.) Fizika
-
(2023./2024.) Fizikalna kemija
-
(2023./2024.) Fizikalna kemija
-
(2023./2024.) Fiziologija industrijskih mikroorganizama
-
(2023./2024.) Fiziologija industrijskih mikroorganizama
-
(2023./2024.) Genetičko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Genetika industrijskih organizama
-
(2023./2024.) GMO u proizvodnji hrane
-
(2023./2024.) Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu
-
(2023./2024.) Imunologija
-
(2023./2024.) Imunologija za nutricioniste
-
(2023./2024.) Imunologija za nutricioniste
-
(2023./2024.) Integrirani pristup analizi složenih sustava
-
(2023./2024.) Izdvajanje i pročišćavanja biotehnoloških proizvoda
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija kave i čaja
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija mesa i ribe
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija vina
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija voća i povrća
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija žitarica
-
(2023./2024.) Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku)
-
(2023./2024.) Kemija prirodnih spojeva
-
(2023./2024.) Kinetika biotehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti
-
(2023./2024.) Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti
-
(2023./2024.) Marketing prehrambenih proizvoda
-
(2023./2024.) Matematika
-
(2023./2024.) Matematika 1
-
(2023./2024.) Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata
-
(2023./2024.) Menadžment
-
(2023./2024.) Metode za procjenu kakvoće prehrane
-
(2023./2024.) Mikrobiologija (N)
-
(2023./2024.) Mikrobiologija (PT/BT)
-
(2023./2024.) Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva
-
(2023./2024.) Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Mjerenje i vođenje procesa
-
(2023./2024.) Modeling and optimization in Nutrition
-
(2023./2024.) Modeling in Food Engineering
-
(2023./2024.) Modeliranje biotehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu (za ponavljače po starom programu)
-
(2023./2024.) Modeliranje u prehrambenoj industriji
-
(2023./2024.) Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu
-
(2023./2024.) Molekularna biologija
-
(2023./2024.) Nova hrana
-
(2023./2024.) Nove tehnike obrade hrane
-
(2023./2024.) Numeričke metode i programiranje
-
(2023./2024.) Njemački jezik u struci 1
-
(2023./2024.) Njemački jezik u struci 2
-
(2023./2024.) Odabrana poglavlja u pakiranju hrane
-
(2023./2024.) Opća kemija (N)
-
(2023./2024.) Opća kemija (PT/BT)
-
(2023./2024.) Osnove bioorganometalne kemije
-
(2023./2024.) Osnove dijetoterapije
-
(2023./2024.) Osnove fiziologije čovjeka
-
(2023./2024.) Osnove informatike
-
(2023./2024.) Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani
-
(2023./2024.) Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani (predmet na engleskom jeziku)
-
(2023./2024.) Osnove prehrambenih tehnologija
-
(2023./2024.) Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode
-
(2023./2024.) Osnove tehnologija žitarica, ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
-
(2023./2024.) Osnove tkivnog inženjerstva
-
(2023./2024.) Osnove toksikologije
-
(2023./2024.) Osnovni principi pravilne prehrane
-
(2023./2024.) Pakiranje hrane
-
(2023./2024.) Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku)
-
(2023./2024.) Peptidni mimetici i pseudopeptidi
-
(2023./2024.) Potrošač, hrana i prehrana
-
(2023./2024.) Prehrambena epidemiologija
-
(2023./2024.) Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla
-
(2023./2024.) Prehrambeni aditivi
-
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1
-
(2023./2024.) Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2
-
(2023./2024.) Primijenjena instrumentalna analiza
-
(2023./2024.) Primjena spektroskopskih metoda u karakterizaciji bioaktivnih spojeva
-
(2023./2024.) Principi biotehnološke proizvodnje hrane
-
(2023./2024.) Priprava kiralnih spojeva katalizirana lipazama
-
(2023./2024.) Probiotici i starter kulture
-
(2023./2024.) Procesi konzerviranja hrane
-
(2023./2024.) Procesi prerade maslina
-
(2023./2024.) Procesi pripreme hrane
-
(2023./2024.) Procesi pripreme hrane
-
(2023./2024.) Pročišćavanje i karakterizacija proteina
-
(2023./2024.) Programiranje u bioinformatici
-
(2023./2024.) Proizvodnja bioplina iz obnovljivih sirovina
-
(2023./2024.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca
-
(2023./2024.) Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca
-
(2023./2024.) Proizvodnja terapeutskih proteina
-
(2023./2024.) Projektiranje biotehnoloških procesa
-
(2023./2024.) Proteinsko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Računalni alati za modeliranje prehrane ljudi
-
(2023./2024.) Razvoj novih proizvoda prehrambene industrije
-
(2023./2024.) Reaktorsko inženjerstvo
-
(2023./2024.) Referada
-
(2023./2024.) Selected topics in food packaging
-
(2023./2024.) Senzorske analize hrane
-
(2023./2024.) Senzorske analize hrane
-
(2023./2024.) Senzorske analize hrane
-
(2023./2024.) Sirovine u biotehnološkoj proizvodnji
-
(2023./2024.) Sladila
-
(2023./2024.) Sljedivost u prehrambenom lancu
-
(2023./2024.) Sociologija i psihologija prehrane
-
(2023./2024.) Stručna praksa
-
(2023./2024.) Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane
-
(2023./2024.) Tehnologija sladoleda i mliječnih deserata
-
(2023./2024.) Tehnologija vode (PT)
-
(2023./2024.) Tehnologija životinjskih i biljnih stanica (BPI/MB)
-
(2023./2024.) Tehnološki postupci obrade prehrambenog otpada i sporednih proizvoda
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura 1
-
(2023./2024.) Tjelesna i zdravstvena kultura 3
-
(2023./2024.) Toksikologija (MB)
-
(2023./2024.) Toksikologija hrane (N)
-
(2023./2024.) Toksikologija hrane (USH)
-
(2023./2024.) Tradicionalni načini prehrane
-
(2023./2024.) Uloga nutricionista u sustavu zdravstvene zaštite
-
(2023./2024.) Uvod u biotehnologiju
-
(2023./2024.) Uvod u biotehnologiju (razlikovni predmet)
-
(2023./2024.) Uvod u diplomski rad
-
(2023./2024.) Uvod u prehrambene tehnologije
-
(2023./2024.) Vođenje procesa prehrambene industrije
-
(2023./2024.) Zelena kemija
-
(2023./2024.) Znanost o prehrani 1